2009. augusztus 4., kedd

Közeledik a parlagfű szezon, de Te már most fellélegezhetsz!



Tiszta levegő olcsóbban.




Air Wellness™ Power5 Pro™

Különleges Ajánlat

20% kedvezmény – az ajánlat augusztus 3-án hétfőn kezdődik és augusztus 31-én hétfőn ér véget.



A pollenek, vírusok, baktériumok és a környezetben lévő egyéb szennyezett összetevők csak a legfontosabb példái a nap mint nap belélegzett anyagoknak. Ez természetesen csak abban az esetben igaz, ha nem gondoskodunk arról, hogy tiszta, szűrt levegőhöz jussunk.
Segítünk neked tiszta levegőhöz jutni.

Az Air Wellness™ Power5 Pro™ a levegőt nem csak halkan, hanem egyúttal erőteljesen is tisztítja HEPA filtere segítségével. Egyedülálló előnyei között sorakoznak fel az antibakteriális és antivirális előszűrők, melyet a mai klíma mellett a legtöbb ember bizonyosan örömmel fogad.
Időnk 90%-át zárt helyiségekben töltjük olyan levegőt belélegezve, mely szennyezettebb lehet akár a szabadban lévő levegőnél is.

Az Air Wellness™ Power5 Pro™ jóváhagyást kapott az Európai Központ az Allergiakutatásért Alapítványtól, a Brit Allergia Alapítványtól és a Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF)-tól. Ezek a szervezetek olyan termékeket támogatnak, amelyeket speciálisan az allergének környezetből való kivonására hoztak létre.

Az Air Wellness™ Power5 Pro™ emellett elnyerte az Energy Star minősítést is az Egyesült Államokban működő Környezetvédelmi Ügynökségtől. Ezt csak olyan szobai légtisztítók kaphatják meg, amelyek legalább 35%-kal nagyobb hatásfokkal működnek egy átlagos modellnél.

Az Air Wellness™ Power5 Pro™ HEPA filtert használ a szűrés utolsó szakaszában, melyet orvosi műtőkben és magas technológiai színvonalú gyárakban használnak, ahol a tiszta, szennyezésmentes levegő elengedhetetlen. A Nikken Clean HEPA rendszer 99.97%-os hatásfokkal szűr. Folyamatosan nyomon követi a környezet szennyezettségi szintjét és automatikusan kijelzi a szoba levegőminőségét.

Tényak az Air Wellness™ Power5 Pro™-ről:
http://www.nikken.co.uk/IOD/Files/hu-HU/HUN_AP5_FactSheet.pdf


Tudj meg még többet az Air Wellness™ Power5 Pro™-ről:
http://www.nikken.co.uk/AirPower5Pro/hun

A vásárlás, és további kedvezmények részleteiért keres minket
alábbi elérhetőségeinken!

Kapcsolat tartó: Szarvas Imre (Mission For Wellness)
E-mail: missionforwellness@gmail.com
Skype: missionforwellness
Tel: +36 70 417-3013


Ha a további kedvezményeket nem akarod kihasználni itt is rendelhetsz: http://www.nikkenwellbeing.hu/info/missionforwellness

Add tovább ismerőseidnek a hírt! Habár közeleg a parlagfű szezon, de Ő már most fellélegezhet.

Bookmark and Share

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése